Route

Vanuit Amsterdam:


op de A4 afslag 4 Nieuw Vennep N207 richting Lisse, aan het einde volg Lisse N208, bij de derde rotonde rechts af de Stationsweg in. Daarna eerste weg links de van Lyndenweg op om te parkeren.

Vanuit Rotterdam:


Op de A4 afslag 4 Nieuw Vennep N207 richting Lisse, aan het einde volg Lisse N208, bij de derde rotonde rechts af de Stationsweg in. Daarna eerste links de van Lyndenweg op om te parkeren.

Vanuit Den Haag:


Op de A44 afslag 5 Voorhout Sassenheim. Bij de rotonde 3e Afslag richting Voorhout. Bij rotonde 1e afslag de Teylingedreef op. Bij de rotonde 1e afslag nog steeds op de Teylingerdreef blijven. Dan bij de rotonde 2e afslag naar Randweg. Bij de rotonde 1e afslag de N450 op, bij het soldaatje de rotonde 2e afslag. op de rotonde kunt u tot 10:15 rechtdoor de Loosterweg op deze rijdt u helemaal af en volgt u de Spekkelaan. Vanaf hier wordt u door de verkeersregelaars doorgestuurd naar de parkeerplaats. Komt u na 10:15 bij de rotonde dan slaat u rechts af de N443 op. Bij de rotonde links af de N208 op. 2 rotondes rechtdoor, na de 2e rotonde bij de stoplichten rechtdoor.

Parkeren:


Tot 10:20 kunt u de Spekkelaan op om te parkeren bij RTV. Komt u na 10:20 dan kan u doorrijden op de N208 richting Keukenhof bij de 1e rotonde links af slaan en dan de eerste weg LINKS af de van Lyndenweg op.

LET OP ALS U RECHTS GAAT STAAT U BIJ HET KEUKENHOF EN MOET U BETALEN OM TE PARKEREN.