Droom van Frank Kanhai

Droom van Frank Kanhai

Droom Frank Kanhai

Gisteren was een droomdag voor Frank Kanhai Frank Kanhai​. De heer R. Baldewsingh Rabin S. Baldewsingh​ wethouder SWWS (Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport) van de gemeente Den Haag komt naar Hollen door de Bollen.

De heer R. Baldewsingh van Surinaamse afkomst, heeft aangegeven dat hij graag het startschot voor de 6,5 en 10 km wandeltocht wil geven. En dat zal voor de vele Surinaams-Hindoestaanse deelnemers een geweldige erkenning zijn dat sport moet.

Sport staat ook hoog op de agenda van de heer R. Baldwsingh. Net als Frank Kanhai gelooft hij hierin. Sport verbroedert en brengt integratie dichterbij. Frank is al jaren actief bezig bij Hollen door de Bollen en lid van Team Bollenstreek, en heeft zijn droom kunnen waarmaken door de heer R. Baldwsingh over te halen dit evenement te bezoeken.

Wij als organisatie zijn trots dat deze twee bruggenbouwers elkaar hebben gevonden. Om dit multiculturele evenement nog mooier te maken.

Kom 9 april naar Hollen door de Bollen een waar spektakel.

Wij geloven er in, U ook!

Geef een reactie

Sluit Menu