Sponsoren

Platina Sponsoren

1. De startnummers van alle disciplines met naam van uw firma €2500,-
Wilt u de naam van uw firma exclusief willen verbinden aan de startnummers van alle disciplines? Dit jaar heeft u de mogelijkheid om de naam van uw firma, webadres en verdere informatie te vermelden op al onze startnummers!
De gesponsorde 7 disciplines zullen bestaan uit:
– de kinderloop van 0.8 & 1.2km
– de wandeltochten van 6.5, 10 & 21 km
– prestatieloop van 5 en 10km

In het geval van exclusiviteit is het mogelijk om uw logo te plaatsen op de startnummers, maar let wel op dat uw logo dezelfde kleur als het startnummer zal krijgen.
Let op! U moet er snel bij zijn voor deze optie, omdat de disciplines ook individueel aangeboden worden.

2. Plaatsing advertentie “Hollen door de Bollen” in lokale krant €2000,-

 

Graag willen wij regionaal nog meer bekendheid krijgen doormiddel van het plaatsen van drie advertenties met een oplage van 80.000 abonnees! In overleg met u willen we graag een mooie advertentie ontwerpen voor “Hollen door de Bollen” met natuurlijk uw logo of bedrijfsnaam.

 

3. Medailles van alle disciplines met naam van uw firma €2000,-

 

Dit jaar willen we voor de eerste keer medailles uitreiken aan alle deelnemers (we verwachten er 2000!) die hebben meegedaan aan de 4de editie van “Hollen door de Bollen”. De voorkant van de medaille zal bestaan uit het logo van “Hollen door de Bollen” en op de achterkant kunnen we uw logo of bedrijfsnaam graveren.
Bij deze optie zal uw naam op alle medailles van de kinderloop, wandeltocht en prestatieloop komen!

Let op! U moet er snel bij zijn voor deze optie, omdat de disciplines ook individueel aangeboden worden.

 

4. T-shirts voor vrijwilligers “Hollen door de Bollen €1400,-

 

Als organisatie zouden wij het heel mooi vinden om op deze dag duidelijk herkenbaar te zijn. Een wens van ons is om iedere vrijwilliger die dit mogelijk maakt een T-shirt uit te reiken. Met op de voorkant “Organisatie Team Bollenstreek 4de Hollen door de Bollen 2017”. De achterkant kan dan bedrukt worden met het logo of naam van uw bedrijf. Dit T-shirt zal zowel op locatie als over de gehele route te zien zijn. Het gaat hier om ongeveer 150 shirts.
Platina sponsoren mogen gebruik maken van alle onderdelen uit het sponsoruitingen pakket (zie optie 11).

Gouden Sponsoren

5. “Hollen door de Bollen” hardloopshirts met uw logo €750,-
In de voorverkoop en op de dag zelf verkopen wij ieder jaar onze originele “Hollen door de Bollen” hardloopshirts. Er is plaats voor twee bedrijven die met hun logo of naam hierop willen staan. Deze zal dan afgedrukt worden op de mouw. Dit is inclusief de extra bedrukkingskosten voor uw logo/naam.
Zou u alleen op het hardloopshirt willen? Dat kan en het pakket zal een upgrade krijgen naar platina!
Gouden sponsoren mogen gebruik maken van 2 onderdelen uit het sponsoruitingen pakket (zie optie 11).
6. Startschot geven van de prestatieloop 5 en 10km €750,-
Dit jaar kunnen u en uw medewerkers het startschot geven voor alle disciplines. U krijgt hierbij 30 seconden vooraf de tijd om uit naam van uw firma de deelnemers succes te wensen en het startschot te geven.

Zilveren Sponsoren

7. Uw naam op onze Flyers/Posters €500,-
Als u voor deze mogelijkheid kiest, dan wordt uw logo of bedrijfsnaam op 7.000 flyers afgedrukt. En zal bij tal van winkels en andere mogelijkheden uw bedrijf op positieve manier onder de aandacht van het publiek worden gebracht.
8. Medailles van één van onze disciplines (500 stuks) met naam van uw firma €500,-
Dit jaar willen we voor de eerste keer medailles uitreiken aan alle deelnemers die hebben meegedaan aan de 4de editie van “Hollen door de Bollen”. De voorkant van de medaille zal bestaan uit het logo van “Hollen door de Bollen” en op de achterkant kunnen we uw logo of bedrijfsnaam graveren.
Bij deze optie zal de naam op de medailles van de kinderloop óf wandeltocht óf prestatieloop komen.
9. Startnummers kinderloop, wandeltocht & prestatieloop met uw logo €250,- of 400,-
Wilt u uw gedeeltelijk of volledig willen verbinden aan de startnummers van één van de disciplines? Ook dit jaar hebben wij weer plaats voor 2 sponsoren per startnummer. In het midden staat dan het startnummer met aan de onderkant de bedrijfsnamen inclusief telefoonnummer of webadres.
Wilt u het alleenrecht? Dan betaalt u € 400,00, maar u kunt dan ook twee keer zoveel tekst kwijt. Dat betekent dat u óf groter in beeld wordt gebracht óf dat er meer gegevens van uw bedrijf op staan.
De gesponsorde 7 disciplines zullen bestaan uit:
– de kinderloop van 0.8 & 1.2km
– de wandeltochten van 6.5, 10 & 21 km
– prestatieloop van 5 en 10km

Helaas is het niet mogelijk om uw logo te plaatsen, in verband met de vermoedelijke verschillende kleuren.

Zilveren sponsoren mogen gebruik maken van 1 onderdelen uit het sponsoruitingen pakket (zie optie 11).

Bronzen Sponsoren

10. Auto’s €150,-
Als u voor deze mogelijkheid kiest, dan wordt uw logo of bedrijfsnaam op 7.000 flyers afgedrukt. En zal bij tal van winkels en andere mogelijkheden uw bedrijf op positieve manier onder de aandacht van het publiek worden gebracht.
11. Pakket van sponsoruitingen voor uw firma bestaande uit 3 onderdelen €100,-
a) Nieuwsbrief
Met het uitsturen van onze digitale nieuwsbrieven bereiken we alle deelnemers, sponsoren en andere belanghebbenden. Uw logo zal, inclusief link naar uw eigen website, worden geplaatst in onze nieuwsbrief.
b) Vlag of banner
Tijdens “Hollen door de Bollen” kunnen we uw vlag of banner langs de baan of ergens bij de start/finish geplaatst worden. Dit uiteraard in overleg met u.
c) Website
Op de website van “Hollen door de Bollen” hebben we een apart pagina aangemaakt voor onze sponsoren. Hier zullen wij uw logo plaatsen inclusief link naar uw eigen website!